Search on blog

Máte dotaz?

Kontaktujte nás prostřednictvím našeho kontaktního formuláře

NOVÝ KATALOG 2021 Sanibroy SFA

Novinky 2021-08-27

NOVÝ KATALOG 2021 Sanibroy SFA

Vážení zákazníci,

nový přehled výrobků 2021 od Sanibroy SFA vám jako obvykle nabízí širokou škálu produktů v nejvyšší kvalitě pro přečerpání odpadní vody. Namísto předchozích dvou katalogů, pro lokální přečerpávací stanice a profesionální vysoce výkonné přečerpávací stanice, obsahuje tento přehled všechny produkty včetně novinek a inovací. Nově katalog též obsahuje přesné údaje o rozměrech všech výrobků. Novinkou je také zařazení obecné informace o každé výrobkové skupině, což jistě oceníte při vyhledávání vhodného výrobku pro vaše potřeby. 

Výrobky Sanibroy pracují v domácnostech a komerčních budovách po celém světě již více než 60 let. Kdykoli má být v domě vytvořena druhá koupelna, toaleta pro hosty, technická místnost nebo wellness, daleko od stávajícího odpadního potrubí, nebo v suterénu pod úrovní kanalizace, vysoce kvalitní systémy a čerpadla skupiny SFA poskytují řešení. V sortimentu Sanibroy SFA naleznou instalatéři, architekti i projektanti širokou škálu systémů pro individuální, komerční, komunální nebo průmyslové použití přizpůsobené potřebám příslušných uživatelů. 

Objevte kvalitní výrobky od Sanibroy SFA v novém katalogu 2021. Jednoduše si objednejte tištěnou verzi katalogu na [email protected], nebo si jej stáhněte ve formátu PDF z našich webových stránek.

Ke stažení