Search on blog

Máte dotaz?

Kontaktujte nás prostřednictvím našeho kontaktního formuláře

AKCE SFA CZ 2024 Sanibroy

Novinky 2024-03-04

AKCE SFA CZ 2024 Sanibroy

Vážení zákazníci,

pro rok 2024 jsme pro vás připravili akční nabídku našich nejúspěšnějších výrobků, které přinášejí téměř neomezené možnosti realizace WC, koupelny či kuchyně tam, kde tyto prostory skutečně potřebujete, a to bez nutnosti respektovat umístění stávajícího odpadního potrubí. A navíc s bezkonkurenčně nízkou hladinou provozního hluku. 

Kromě výrobků pro vaše toalety, koupelny, kuchyně či kondenzační kotel jsme pro letošní rok do naší nabídky zařadili i výrobky, které jsou určeny pro technickou místnost, celý rodinný dům či menší komerční jednotku. Konkrétně výrobek UFB 200/30, který svou konstrukcí umožňuje jeho použití přímo jako podlahové vpusti v technické místnosti, a navíc se postará i o další šedé vody z vaší domácnosti. Druhým výrobkem je pak naše nejmenší centrální přečerpávací stanice Sanicubic 1 NM, která se postará o černé (2x WC) a šedé vody z vašeho rodinného domu či menší komerční jednotky.

Navíc jsme do akce zařadili i výrobek pro neutralizaci kyselého kondenzátu z kotle Sanineutral, což jistě ocení majitelé biologických čističek vody.

Pro většinu akčních výrobků (s výjimkou UFB 200, Sanicondens, Sanicubic) můžete získat bezplatné prodloužení záruky na 3 roky.

Věříme, že vám některý z akčních výrobků pomůže realizovat vaše plány při zvyšování komfortu vašeho bydlení či podnikání.

Katalog "AKCE 2024" SFA CZ      Zobrazit

Ceník "Akce 2024" SFA CZ         Zobrazit